Elektronikproduktion | 16 november 2004

Rimaster och Atlas Copco i avtal

Rimaster har tecknat ett strategiskt leverantörsavtal avseende leveranser av kablage och elektromekaniska systemprodukter till AtlasCopco Rock Drills.
Atlas Copco Rock Drills har under 2003 och 2004 genomfört överföring av produkter från sin tidigare verksamhet i Portland USA till Örebro. Atlas Copco Rock Drills produktprogram omfattar fordon för gruvindustrin. Samarbetet med Rimaster har utvecklats och stärkts under året och omfattar idag ett utökat åtagande med omfattande leveranser av elektromekaniska systemprodukter och kablage. I egenskap av prioriterad strategisk leverantör har även Rimaster valts ut för att ta en aktiv del i ett logistikutvecklingsprogram Atlas Copco Rock Drills kommer att rulla ut framöver. Rimaster har sedan årsskiftet anställd drygt 35 personer till produktionen i Rimforsa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2