Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 17 november 2004

Thomas Östros till Elektronik/EP

Nyligen blev det klart att näringsminister Thomas Östros kommer att delta i paneldebatten på Elektronik/EP. Även Håkan Eriksson, forskningschef på Ericsson AB, har tackat ja till medverkan.
"Forskning, Tillväxt och Framtid för Svensk Elektronikindustri" är temat för paneldebatten på Elektronik/EP's första dag, 1 februari. Arrangörerna, som är Stockholmsmässan tillsammans med forskningsinstituten Acreo, FOI, Imego och SP, ser ut att få sin drömpanel, nu när både näringsminister Thomas Östros och Ericssons forskningschef, Håkan Ericsson har tackat ja till medverkan. Andra klara deltagare är Hans Henzell, VD på Acreo samt Erik Stenfors, VD på NOTE och fler väntas tillkomma inom kort.

- Vi har strävat efter att få med representanter från regering, forskningsinstitut och näringsliv, och förstås då på så hög nivå som möjligt, säger Magnus Eriksson, projektledare för Elektronik/EP. - Vi är förstås väldigt glada över att ha fått de här positiva beskeden, och vi tror att det kan bli en högintressant debatt för branschen att lyssna på, avslutar Magnus.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1