Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 19 november 2004

TTI utökar till Östeuropa

Östeuropeiska länder kommer att stå för omkring tio procent av den europeiska komponentkonsumtionen 2007. Med detta i tankarna utökar nu distributören TTI sin verksamhet med faciliteter i Kwidzyn i Polen , Budapest i Ungern, Brno i Tjeckien och Bratislava i Slovakien.
Enligt Jean Quecke, Vice President för TTI Europes Central- och Östregion, så är expansionen med stöd av de massivt ökande affärerna i de aktuella länderna. "En hel del tillverkare har flyttat till regionen", kommenterar han. "Det senaste året har man även sett en hel del design-aktivitet verksam i området", fortsätter han. Detta lockar TTI.

TTI kommer inledningsvis att anställa inne- och utesäljare som kommer att få bygga upp verksamheten i Östeuropa. Regionen kommer att bli servad från TTIs europeiska distributionscenter i München.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2