Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 18 november 2004

TTI Europe öppnar distributionscenter i München

15 miljoner Euro investeras i anläggningen(European Distribution Centre) med stöd av 40 %-ig tillväxt och offensiva framtidsmål.
TTi, en av världens ledande specialister på passiv elektronik och kontaktdistribution, har brutit mark med sitt Europeiska DistributionsCenter i Maisach-Gernlinden precis utanför München. I första steget, som kommer att vara färdigt sommaren 2005, kommer anläggningen att expandera tre gånger till 13000m. Dessutom planeras en ytterligare expansion på 10000m² för framtida tillväxt. Enligt den ny tillträdde Vice President Europa, Glyn Dennehy är investeringen på 15 miljoner Euro inte bara kopplad till den starka tillväxt bolaget visar utan också till bolagets framtida ambitioner. "Vår tillväxt i år kommer att överstiga 40%", kommenterar Dennehy. "Vi kommer att leverera komponenter till marknaden till ett värde av minst 150 miljoner Euro. Denna siffra var förra året 106 miljoner Euro så detta är verklig tillväxt och ingen tillfällig svängning", fortsätter han. "Våra mål för kommande år kommer att vara lika tuffa: inom de närmaste åren förväntar vi oss att våra europeiska verksamheter kommer att ge oss samma typ av framgång som i våra nordamerikanska verksamheter samt att våra försäljningsintäkter kommer att bli i närheten av 400 miljoner Euro. I dagsläget står Europa för ca 20 % av TTIs totala intäkter."

Dennehy betonar att det nya "European Distribution Centre" ligger i linje med bolagets policy om att underhålla lokal försäljning, kundservice, teknisk- och marknadssupport nära TTIs kunder runtom Europa. Detta med utgångspunkt från ett högeffektivt, logistikcentraliserat och ett optimerat lager. "Andra distributörer har fått stänga lokala enheter", konstaterar han, "detta gynnar knappast kunderna. Vi bygger den här anläggningen för att upprätthålla våra åtaganden om att vara en leverantör med både brett och djupt sortiment. Vi har stora volymer av ett vitt produktspektra från våra säljarpartners, vi plockar inte bara upp toppsäljande produkter", avslutar Dennehy.

TTI kan erbjuda kundspecifik service samma eller nästa dag. Dessutom erbjuds schemalagda leveranser och avancerade lagerkontrollprogram. Den nya anläggningen kommer att gå mot en mycket högre nivå av automation och eliminering av pappersexercis. Detta med introduktionen av systemet WCS-Wireless Control System, där bärbara scanners och läsare används för registrering. Juni 2005 kommer anläggningen att stå klart.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1