Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 november 2004

PartnerTech prisar EBV Elektronik

Under ett välbesökt evenemang i Linköping i går, presenterade PartnerTech "Året Leverantör". Utmärkelsen sker årligen för att ge officiell uppskattning för de insatser som PartnerTechs samarbetspartners levererar till företaget.
Med en årlig inköpstakt på drygt en miljard kronor lägger PartnerTech väldigt stor vikt vid samarbetet med sina leverantörer. Hög servicegrad och rätt prestanda är grundförutsättningar för PartnerTechs konkurrenskraft och detsamma gäller för våra produktionspartners, det vill säga leverantörerna.

För att betona vikten av det goda samarbetet delar PartnerTech årligen ut ett leverantörspris "Supplier Award", till bästa leverantör. I år var ett 30-tal leverantörer nominerade till priset som delades ut vid leverantörsdagen i Linköping igår. Drygt 90 inbjudna representanter från olika leverantörer av elektronik- och mekanikkomponenter gavs under en heldag information om hur PartnerTech ser på sin egen och branschens framtid, samt vilka krav som kommer att ställas på morgondagens komponentleverantörer. Årets leverantörspris gick till tyska EBV Elektronik.

Motiveringen lyder; "EBV Elektronik har under 2004 visat att deras höga prestanda när det gäller kvalitet och leveransprecision är väl förankrad inom företagets hela organisation och i samtliga ingående processer."

På bilden syns Ingvar Alm (tv) och Leif Lundqvist (th) från PartnerTech tillsammans vinnarna från EBV Elektronik, Peter Ranemyr, Eva Hurtig och Anders Landgren.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2