Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 november 2004

Nytt från Shenzhen KHJ Electronics

Xinor Systems har sedan ett år ett framgångsrikt samarbete med Shenzhen KHJ Electronics när det gäller att marknadsföra och sälja deras splicingprodukter för både hål- och ytmonteringsproduktion. Produkter som har sålt bra är deras enkel och dubbeltejper.
Nu introducerar Xinor följande kvalitetsprodukter från KHJ Electronics,

1) ”Splicetejp och clips i en och samma enhet”
- Sparar tid och pengar vid löpande ytmonteringsproduktion. Operatören kan enkelt, med hjälp av en splice-tång och ett par enkla handgrepp på ett par sekunder, foga ihop slutet av en komponentrulle med början på en ny. Fördelen med denna process är att den löpande produktionen inte störs eller stannar upp och därmed hämmar effektiviteten.
- Storlekar att välja mellan är 8mm, 12mm, 16mm och 24mm.

2) ”Cover Tape Extender”
- Förlängningstejp som ser till att maximalt utnyttja komponentrullarnas innehåll och minimera komponentspillet vid löpande produktion.Förlängningstejpen monteras på rullarna innan de förs in i komponentmatarna. Genom att utnyttja förlängningstejpen minimeras komponentkostnaderna avsevärt.
- Storlekar att välja emellan är 8mm, 12mm, 16mm och 24mm.

3) ”Splice-tång”
- Till ”Splicetejp och clips i en och samma enhet” finns även ett handverktyg som används till kombinerade tejp och clipsprodukter, såväl som till traditionella clips.
Med enkla handgrepp minimerar operatören komponentspillet, minimerar produktionsavbrott och ökar därmed effektiviteten. Detta skriver Xinor i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2