Komponenter | 22 november 2004

Arrow lanserar on-line produktväljare

Arrow Northern Europé har lanserat en ”on-line”-produktväljare som syftar till att minska tiden för konstruktörer och inköpare för att identifiera, utvärdera och jämföra produkter från Arrows sortiment av produkter från fler än 180 leverantörer.
Den interaktiva produktväljaren har ett intuitivt grafiskt användargränssnitt som låter användaren använda filter för att visa den information han önskar. Verktyg för att underlätta jämförelser mellan olika leverantörers produkter ska bidra till att förenkla urvalsarbetet. Datablad och tillämpningsförslag är direkt kopplat till produkten så att denna information snabbt skall vara åtkomlig.

Produktväljaren är baserad på en regelbundet dynamiskt uppdaterad databas för att all information skall vara så aktuell som möjligt. Förutom ”on-line”-versionen har Arrow också en elektronisk produktväljare i form av exekverbar fil (.exe) som kan köras ”off-line”. På kundens begäran kan denna automatiskt uppladdas via Arrows hemsida när användaren ansluts till Internet.

Produktväljaren finns på www.arrowne.com/linecard och omfattar alla produkter som Arrow marknadsför i Norden, Storbritannien, Irland och Baltikum. Produktväljaren har många funktioner som underlättar arbetet med att identifiera, jämföra och välja produkt.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2