Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 november 2004

Flextronics tar kontrakt i Ukraina

Flextronics Network Services har tecknat ett avtal med Ukrainian Mobile Communications (UMC). Flextronics Network Services blir huvudleverantör för utrullning, expansion och underhåll av UMCs GSM-nät över hela Ukraina.
UMC har mer än sex miljoner kunder och dess GSM-nät täcker mer än 85 % av Ukraina, där 91 % av befolkningen bor. Flextronics Network Services kommer att tillhandahålla nätverkstjänster till nästan 70 % av GSM nätet, vilket innebär ca 1800 basstationer.

"Jag är övertygad om att vårt samarbete kommer att optimera expansionen av vårt GSM-nät och samtidigt förbättra dess kvalitet. Vårt projekt 'Let's Make Ukraine Mobile' med Ukrainske OS-medaljören Sergey Bubka som symbol, har alla förutsättningar att lyckas", säger Eric Franke, VD för UMC.

"UMC får genom detta avtal stora fördelar med att ha en kontakt, istället för hundratals. Genom att låta oss ta hand om majoriteten av nätverkstjänster på plats, kan UMC fokusera på att erbjuda konkurrenskraftiga och attraktiva erbjudanden till sina slutkunder", säger Ronny Nilsson, VD för Flextronics Network Services.

Flextronics Network Services meddelar samtidigt sin nyetablering i Ukraina, med kontor i Kiev samt i andra strategiskt belägna städer i landet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1