Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 november 2004

Lagercrantz förvärvar Frontyard

Lagercrantz Group AB har ingått avtal med Frontyard AB:s konkursbo om förvärv av samtliga aktier i dotterbolaget Frontyard Communications AB.
Förvärvet av Frontyard Communications görs inom satsningsområdet Digital Bildöverföring i Lagercrantz Group. Området bedöms visa en god tillväxt och är sedan den 1 oktober 2004 organiserat som ett affärsområde bestående av dotterbolagen STV Video Data och ISG Systems.

STV Video Data är marknadsledare i Sverige inom försäljning av lösningar för videokonferens. Förvärvet av Frontyard Communications stärker Lagercrantz-koncernens position ytterligare inom detta område. Därutöver tillförs Lagercrantz Group s.k. operatörstjänster under det etablerade varumärket SmartMeeting. Förvärvet omfattar Frontyard Communications AB med dess dotterbolag i Norge och Danmark. Omsättningen under 2003 för Frontyard Communications-koncernen uppgick till 48 MSEK.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2