Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 25 november 2004

PCB-tillverkare spår stagnerad tillväxt

Mönsterkortsföretagen i Europa väntar sig att tillväxten stagnerar 2004. AT&S och Aspocomp är undantagen som förmodligen kommer att se en ökning detta år. Detta till stor del på grund av sina Asienverksamheter.
På Electronica-mässan i München, tidigare denna månad, ställde ett hundratal mönsterkortstillverkare ut. Östeuropeiska, Västeuropeiska och även Asiatiska bolag var representerade.

Dr. Nakahara från N.T berättar för PCB007.com om sin undersökning där de tillfrågade mönsterkortsföretagen spår att inom tre-fyra år så ligger importen på 50% av Europas totala mängd mönsterkort. Idag ligger denna siffra på 30-35%.

Enligt de medverkande mönsterkortsföretagen på Electronica så kommer mönsterkort fortsättningsvis att tillverkas i Europa. Svårigheter med lönsamhet kommer dock att växa. AT&S och Aspocomp lyckas tack vare sina asiatiska anläggningar att ska vinster.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2