Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 26 november 2004

JLT levererar till dagligvarukedja

JLT Mobile Computers AB har erhållit order på miljötåliga fordonsmonterade PC-datorer att ingå i mobillösningar för styrning av centrallager hos en av Nordens största dagligvarukedjor.
Beställare är en av JLT:s europeiska säljpartner. Ordervärdet uppgår till ca 3 MSEK. Projektet upphandlades under fjolåret och JLT levererade då via sin europeisk säljpartner, en branschspecialiserad systemintegratör, datorer för systemets pilotinstallation, vilken tekniskt och funktionellt föll så väl ut att säljpartnern erhöll rambeställning för hela projektet.

Innevarande år har JLT erhållit beställningar för projektrealiseringen till ett värde av ca 6 MSEK. Kvarvarande affärspotential i projektet fram till år 2006 bedöms överstiga värdet av hittills erhållna beställningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1