Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 26 november 2004

SwitchCore till Kina

SwitchCore har beslutat att etablera sig i Kina. Företaget öppnar ett mindre kontor i Shanghai för bearbetning av den kinesiska marknaden för företags- och accessnät. Etableringen är föranledd av det nära samarbetet med Huawei och andra kinesiska kunder.
SwitchCore har sedan tidigare ett långtgående samarbete med Huawei-3Com, leverantör av data- och telekomutrustning. Förutom samarbete med Huawei-3Com är det även ett stort intresse från nya kunder i Kina för SwitchCores Xpeedium2 baserade produkter som föranlett beslutet om att etablera ett representationskontor i landet.

- Även om vår affär med Huawei-3Com inte utvecklats i linje med våra förväntningar för det här året kvarstår det faktum att Huawei-3Com kommer att vara vår enskilt största kund 2004 och att det finns en god grund för ett fortsatt gott samarbete. Vidare ser vi med stort intresse på möjligheten att vara med när Kina bygger ut sin bredbandskapacitet. säger Henric Isacsson, VD på SwitchCore.

Representationskontorets uppgifter kommer framför allt att röra försäljning och kundsupport. - Vi bedömer att Kina långsiktigt kommer att vara en mycket intressant marknad för oss, avslutar Henric Isacsson.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1