Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 30 november 2004

EPSON släpper ny serie basbandskretsar för Bluetooth

EPSON har utvecklat en ny serie basbandskretsar för Bluetooth. De två kretsarna i S1S11020F-serien erbjuder inbyggda ”hands-free-, headset-” och musapplikationer.
S1S11020F-serien uppfyller Bluetooth v1.1 specifikationen. Kretsarna inkluderar protokollstackar som Link Manager, L2CAP och RFCOMM, och har inbyggda profiler för diverse applikationer. För systemutvecklare betyder det, att dessa kretsar gör det enklare att bygga Bluetoothsystem. S1S11020F00A är speciellt avsedd för system för ”hands-free”-kommunikation i automotive segmentet. Kretsens ”hands-free”-profil baseras på CCAP Ver.1.0, för att maximera interoperationaliteten. Bägge IC-typerna i den här serien kan kundkonfigureras med mjukvara som krävs för vissa applikationer. EPSON planerar att utveckla en efterföljare till Bluetooth v.1.2-kompatibel Bluetooth IC, som stöder AFH, Faster Connection och eSCO. Prover finns tillgängliga och produktionen är igång. Detta meddelar ACTE i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2