Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 30 november 2004

Arrow prisat av C-MAC

Arrow Northern Europe har tilldelats utmärkelsen Distributor of the Year 2004 av C-MAC för sina insatser för att intressera nya kunder för frekvensstyrningsprodukter.
Enligt C-MAC:s distributionschef Graham Ridding kan Arrows framgång förklaras av det goda ”design-in”-stöd som Arrows applikationsingenjörer kan erbjuda. ”Arrow tar själva initiativ till att stödja kunderna i alla delar av projekten och kan hjälpa till att konstruera in många komponenter och ta hjälp av C-MAC:s specialister vid behov”, sade han.

”Arrow är ett föredöme för ”värdeadderande” distributörer med sin ambition att hålla sig med duktiga applikationsingenjörer för att skapa behov. Det är grunden till Arrows makalösa försäljningsökning i en svår marknadssituation.”

Catrin Kristensen, Arrows marknadsdirektör för PEMCO, kommenterade: Denna utmärkelse är ett erkännande av vårt hårda arbete för att stödja och utöka C-MAC:s produkter och är ett ytterligare bevis på hur seriöst vi ser på behovet att kunna erbjuda kvalificerade ”design-in”-tjänster.”
Arrow Northern Europé täcker åtta territorier med bl.a. Storbritannien, Norden och Baltikum.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-1