Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 10 juni 2005

ABB tar order från europeisk bilindustri

ABB har tagit en order värd cirka 100 miljoner kronor. Ordern innehåller till stora delar ABB-produkter såsom robotar och svetsutrustning. Beställningen grundas på lång relation med den europeiska fordonsindustrin.
ABB har återigen befäst sin ställning som strategisk leverantör till bilindustrin genom att i hård konkurrens ta hem en order hos en europeisk personbilstillverkare. Ordern gäller konstruktion, tillverkning samt installation och igångkörning av sammansättningsutrustning för tillverkning av bland annat dörrar. Det blir i huvudsak ABB:s enheter i Olofström och Göteborg som kommer att stå för genomförandet. Arbetet med att ta fram utrustningen påbörjas omedelbart. Allt ska vara levererat och igångkört under 2006.

ABB:s verksamhet i Olofström ingår i ABB:s affärsenhet Automotive & Manufacturing, vilken utvecklar, producerar, marknadsför och servar kompletta system för pressmekanisering och karossammansättning för fordonsindustrin över hela världen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1