Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 juli 2005

Combitech tecknar Ericssonavtal

Combitech Systems har tecknat ett ramavtal med Ericsson avseende konsulttjänster inom forskning och utveckling. Avtalet gäller till och med 2006.
- Vi är mycket stolta och glada för avtalet med Ericsson-koncernen och det är ytterligare ett bevis på att vi har kvalificerade och attraktiva konsulttjänster inom telekomområdet. Avtalet skapar möjligheter att väsentligt öka samarbetet med hela Ericsson-koncernen, säger Christer Hoberg, VD Combitech Systems.

Combitech Systems säljer tjänster kring utveckling av inbyggda realtidssystem och finns på ett tiotal orter runtom i Sverige. Combitech Systems verkar inom de fyra strategiska affärsområdena Fordon, Industri/Medicinteknik, Telekom och Försvar. Combitech Systems är ett helägt dotterbolag till Saab AB och ingår som ett bolag i affärsenheten AerotechTelub och har ca 200 anställda.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-07-18 17:55 V10.0.0-2