Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 12 juli 2005

Micronic etablerar teknikcenter i Japan

Micronic Laser Systems AB, tillverkare av laserritare för halvledar- och bildskärmsindustrin, meddelade idag att företaget öppnar ett teknikcenter i Tokyo för den asiatiska marknaden.
Öppnandet av centret, det första utanför Sverige, markerar ett viktigt steg i Micronics expansion i Asien och sitt åtagande för service och kundsupport.

Centret med sina 1000 m2 erbjuder teknisk support till både bildskärms- och halvledarkunder i hela regionen. Micronic installerar mönsterritare, mätsystem och processutrustning. Det toppmoderna centret möjliggör för kunder att testa Micronics teknik och system samt att kunna delta i praktiska utbildningsprogram. Centret kommer även att användas för utbildning och certifiering av ingenjörer för avancerad support.

"Majoriteten av våra kunder finns i de viktiga och växande asiatiska marknaderna" säger Sven Löfquist, Micronics VD och koncernchef. "Öppnandet av Micronics teknikcenter i Tokyo är en signifikant milstolpe i vår långsiktiga tillväxt som ledande leverantör av mönsterritare i
regionen."

"Vi har fler än 50 system installerade i Japan och kundbasen på den asiatiska marknaden förväntas växa starkt. Detta strategiskt lokaliserade center, nära vårt Japanska huvudkontor, visar vårt åtagande att erbjuda våra kunder i Japan och Asien bästa support, utbildning och tekniska kompetens inom denna industri", säger Masashi Tsutsui, VD för Micronic KK, Japan.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1