Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 augusti 2005

Ny VD till M2 Engineering

M2, tillverkare av system för optisk datalagring, har som ett led i sin globala positionering utnÀmnt Carl G. Langenskiöld till verkstÀllande direktör.
Carl G. Langenskiöld grundade tillsammans med Stefan Olin M2 Engineering AB 1995. Han har varit i frÀmsta ledet för att skapa M2's global framgÄng, som gjort M2 till en av vÀrldens frÀmsta tillverkare av system för CD och DVD tillverkning.

M2s styrelse betonar att Langenskiöld ÄtervÀnder till företaget för att leda bolaget in i en ny fas av produkt- och produktivitetsutveckling. Förra Äret valdes Langenskiöld, som respekterad ledare i branchen, till ordförande i Media-Tech Association, den branschorganisation som samordnar och vÀgleder leverantörerna för tillverkningsutrustning av optiska media.

Som en totalleverantör, kan M2 erbjuda kompletta tillverkningslösningar och utrustning för hela produktionsprocessen för optiska diskar, frÄn glasmastering och formsprutning till fÀrdiga förinspelade respektive inspelningsbara CD- och DVD-skivor, samt för framtida format som HD-DVD och Blu-ray.

"Att leda M2 in i morgondagens high-tech era Àr mycket spÀnnade sÄvÀl som en utmanande möjlighet. Mitt mÄl Àr att stÀrka M2s ledarskap inom fÀltet för optisk media och nÀsta generations teknologier" sÀger Langenskiöld.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2