Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 16 augusti 2005

Sectra levererar till Turkiet

Medicinteknikföretaget Sectra har inlett ett samarbete med Kurt & Kurt AS i Turkiet.
Kurt & Kurt Àr en framgÄngsrik distributör av medicinsk utrustning och företaget har en stor kundbas inom hÀlso- och sjukvÄrden i Turkiet med angrÀnsande lÀnder.

Avtalet innebÀr att Kurt & Kurt blir distributör av Sectras system för hantering och arkivering av digitala röntgenbilder (PACS) samt system för mammografi.

- Genom samarbetet med Kurt & Kurt breddar vi vÄr nÀrvaro i det nya Europa, sÀger Torbjörn Kronander, VD för Sectra Imtec AB. Kurt & Kurt Àr vÀletablerat pÄ den turkiska marknaden och har, efter 30 Är i branschen, ett gott rykte och vi ser dem som en mycket kompetent partner, fortsÀtter han.

Turkiet har cirka 72 miljoner invÄnare och en stor hÀlso- och sjukvÄrdsmarknad med snabbt ökande efterfrÄgan pÄ digitala system.

- EfterfrĂ„gan pĂ„ medicinska bildhanteringssystem pĂ„ den turkiska marknaden ökar och vi vill kunna förse vĂ„ra kunder med bĂ€sta möjliga lösning, sĂ€ger NurgĂŒl Vatansever, VD för Kurt & Kurt AS. Genom samarbetet med Sectra kommer vi att kunna leverera ett system byggt pĂ„ toppmodern teknik, vilket ger oss stora möjligheter att ytterligare stĂ€rka vĂ„r position pĂ„ den turkiska marknaden, fortsĂ€tter hon.

Kurt & Kurt AS Àr moderbolag i en större koncern. Företaget som grundades 1975, med verksamheten inriktad pÄ utrustning för kvalitetskontroll av jordbruk och jordbruksprodukter, vÀxte snabbt till att omfatta Àven medicinsk utrustning. 1980 startades egna bolag för varje affÀrsomrÄde och Kurt &Kurt ansvarar för den medicinska verksamheten. Idag Àr företaget ledande inom radiologi och endoskopi pÄ den turkiska marknaden. Företaget har kontor i Ankara, Istanbul och Izmir.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2