Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 24 november 2005

FlexLink och Interroll i samarbete

Schweiziska Interroll och FlexLink har ingÄtt avtal betrÀffande Interrolls modulÀra band- och rulltransportörer som del i FlexLinks system för produktionslogistik. Avtalet förstÀrker FlexLinks erbjudande och ger Interroll tillgÄng till nya avsnitt i tillverkningsprocessen.
Interrolls band- och rulltransportörer kompletterar FlexLinks produktportfölj i tillÀmpningar som standardiserade palleteringsceller och funktioner för hantering av returemballage (RTI). Avtalet ger Interroll tillgÄng till tillverkningsdelen i produktionsprocesser i tillÀgg till sina materialhanterings- och lagertillÀmpningar. BÄda företagen Àr ledande inom sina omrÄden och verkar globalt genom helÀgda sÀljbolag och agenter.

”Vi ser fram emot att samarbeta med en aktör som FlexLink, och vi ser en möjlighet att nĂ„ omrĂ„den dĂ€r vĂ„r nĂ€rvaro Ă€r begrĂ€nsad. Kombinationen av bĂ„da företagens kompetens, teknologi och affĂ€rsprocesser kommer att ge anvĂ€ndarna klara fördelar”, sĂ€ger Dr. Heinrich Droste, VD för Interrolls affĂ€rsomrĂ„de Automation.

Modulerna frÄn Interroll kommer att ingÄ i FlexLinks internetbaserade ingenjörsverktyg, vilka förenklar projekteringsarbetet och ger korta ledtider. Avtalet vÀntas fÄ effekt pÄ marknaden i början av nÀsta Är.

”Vi Ă€r övertygade om att samarbetet med Interroll har en betydande inverkan pĂ„ vĂ„r service som leverantör av kompletta lösningar. För att motsvara kraven hos vĂ„ra multinationella kunder fordras kompetenta och vĂ€lorganiserade partners”, sĂ€ger Christer Cedervall, Director, FlexLink Automation Products Division.

Interroll Àr en leverantör av komponenter, delsystem och moduler för materialhantering, transportörteknik och automation. Interroll, har 1000 anstÀllda i 25 bolag vÀrlden över och Àr noterat pÄ Schweiziska SWX. 2004 var omsÀttningen 230 MCHF.

FlexLink Àr en global leverantör av automationslösningar till monterings- och tillverkningsindustrin. FlexLink, med huvudkontor i Göteborg, har 540 anstÀllda i 25 bolag och representation i 50 lÀnder. 2004 var omsÀttningen 1 137 Mkr.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2