Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 januari 2006

EG Components gör slut med KOA

EG Components har beslutat att upphöra med lagerhållning och distribution av KOAs passiva komponenter i Norden.
EG Components har under de senaste fem åren förlorat ca 80% av sin marknad för passiva standardkomponenter i Norden på grund av att högvolym produktion av elektronikprodukter flyttats utomlands. Som resultat av detta ser EG Components ingen lönsamhet i att distribuera passiva standard komponenter och har därför sagt upp sitt distributionsavtal med KOA. Som en konsekvens av detta har man genomfört viss personalminskning under det fjärde kvartalet i år och det kan, enligt EG Components chef Ulf Sjunnesson, bli aktuellt med ytterligare justering av personalstyrkan.

EG Components kommer fortsättningsvis att fungera som försäljningsrepresentant för KOA i Norden medan KOA kommer att sköta lagerhållning och distribution i Norden från sin Hamburgenhet. EGs KOA-lager kommer att säljas ut fram till den 1 mars då kvarvarande lager skeppas ner till Hamburg.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-1