Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 januari 2006

Ny VD på NOTE Components

NOTE har anstÀllt Knut Pogost som VD för dotterbolaget NOTE Components som Àr koncernens strategiska sourcingbolag. Knut Pogost eftertrÀder Bengt Emesten.
Knut Pogost kommer Àven att axla rollen som koncernens sÀlj- och marknadsdirektör. DÀrmed förstÀrker NOTE sin kompetens inom sÄvÀl materialförsörjning som marknad/försÀljning.

Knut Pogost har mÄngsidig erfarenhet frÄn marknadsnÀra arbete med logistik och har tidigare innehaft befattningar som sÀlj- och marknadschef pÄ Kitron. Han kommer nÀrmast frÄn Future Electronics som europaansvarig. I det senare fallet har han representerat en av NOTE:s större leverantörer av komponenter och som sÄdan gjort sig kÀnd som en tuff förhandlingspart.

Knut Pogost eftertrÀder Bengt Emesten som ny VD i NOTE Components, koncernens strategiska sourcingbolag, som bl a förhandlar strategiska inköpsavtal för sÄvÀl NOTE koncernen som ems-ALLIANCE medlemmar runt om i vÀrlden.

"Med Knut Pogost vÀssar vi vÄr förmÄga att göra kostnadseffektiva inköp för vÄra kunder. Samtidigt förstÀrker vi ytterligare vÄr sÀlj- och marknadsorganisation" sÀger, NOTE:s koncernchef Arne Forslund.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2