Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 januari 2006

Trident i distributionsavtal med Kontron

Kontron-koncernen, som Àr marknadsledande inom utveckling och tillverkning produkter för inbyggnads system, har utsett Trident till distributör för den nordiska marknaden.
Kontron har mer Ă€n 40 Ă„rs erfarenhet och företaget, som Ă€r kĂ€nt för att vara nyskapande och branschledande, har skapat standarder för utvecklingen av ett stort antal produkter. Man tillverkar produkter som tĂ„l utökade temperaturomrĂ„den, stötar, vibrationer, fukt, damm och elektroniskt brus – faktorer som Ă€r kĂ€nnetecknande för lösningar för kompakt inbyggnad.

Avtalet med Trident spĂ€nner över ett flertal produkt omrĂ„den sĂ„ som inbyggnads kort, inklusive 3.5”-, ETX- och X-Scale baserade kort och Panel PC. Mats Sjöbrand, försĂ€ljningsansvarig hos Trident sĂ€ger: ”Distributionsavtalet kommer att göra att Trident pĂ„ ett betydande sĂ€tt kan utöka sin verksamhet i de nordiska lĂ€nderna. Kontrons produkt portfölj kompletterar vĂ„rt befintliga utbud perfekt och gör det möjligt för oss att förse kunder med bĂ€ttre och mer kompletta lösningar.”

Trident kan ocksÄ leverera hela produktpaket som innehÄller Kontron-kort försedda med minne, RAM, LCD, pekskÀrm, kablar och mycket mer. Paketen levereras helt utrustade, ihopmonterade och testade som en artikel med ett produktnummer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2