Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 januari 2006

Trident i distributionsavtal med Kontron

Kontron-koncernen, som är marknadsledande inom utveckling och tillverkning produkter för inbyggnads system, har utsett Trident till distributör för den nordiska marknaden.
Kontron har mer än 40 års erfarenhet och företaget, som är känt för att vara nyskapande och branschledande, har skapat standarder för utvecklingen av ett stort antal produkter. Man tillverkar produkter som tål utökade temperaturområden, stötar, vibrationer, fukt, damm och elektroniskt brus – faktorer som är kännetecknande för lösningar för kompakt inbyggnad.

Avtalet med Trident spänner över ett flertal produkt områden så som inbyggnads kort, inklusive 3.5”-, ETX- och X-Scale baserade kort och Panel PC. Mats Sjöbrand, försäljningsansvarig hos Trident säger: ”Distributionsavtalet kommer att göra att Trident på ett betydande sätt kan utöka sin verksamhet i de nordiska länderna. Kontrons produkt portfölj kompletterar vårt befintliga utbud perfekt och gör det möjligt för oss att förse kunder med bättre och mer kompletta lösningar.”

Trident kan också leverera hela produktpaket som innehåller Kontron-kort försedda med minne, RAM, LCD, pekskärm, kablar och mycket mer. Paketen levereras helt utrustade, ihopmonterade och testade som en artikel med ett produktnummer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-14 11:24 V11.8.1-1