Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 januari 2006

Staffan Söderqvist ny VD Telelogics Asia

Telelogic meddelar att Staffan Söderqvist kommer att tillträda som President för bolagets verksamhet i Asien och Australien.
Staffan kommer att ansvara för Telelogics försäljning, marknadsföring samt konsultverksamhet i denna region med målet att förstärka Telelogics marknadsposition i Asien och Australien. Han kommer att arbeta utifrån företagets kontor i Singapore och ska rapportera till COO, Scott Raskin.

Staffan har över 20 års erfarenhet av att arbeta i Asien. Han har varit chef för Ericssons mobiltelefonverksamhet i Japan, samt ansvarat för SonyEricssons integration i Kina. Staffan har innehaft ett flertal befattningar inom Ericsson i Asien. Han har också varit försäljningsdirektör på Microcells mobiltelefonverksamhet i Kina. Närmast kommer Staffan från en position som vice VD och finansdirektör på Pergo AB.

”Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Staffan Söderqvist. Han har stor marknads- och säljerfarenhet från många viktiga marknader i Asien, som Japan och Kina. Han har gedigen ledarerfarenhet på hög nivå och han har också den för oss mycket viktiga erfarenheten av förvärvs- och integrationssituationer”, säger Anders Lidbeck, Koncernchef och VD på Telelogic. ”Jag har stora förväntningar på att Staffan ska kunna bidra till att förstärka vår position i Asien och Australien och att skapa förutsättningar för kraftfull tillväxt.”

Staffan Söderqvist kommer att tillträda sin tjänst den 1 februari 2006.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-17 15:35 V10.9.3-2