Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 02 februari 2006

Ny säljchef till Transmode

Svenska optoföretaget Transmode har anstÀllt Johan Lindskog som global försÀljningschef. Johan har 20 Ärs erfarenhet frÄn internationella uppdrag i Europa,
Asien, Mellanöstern och Nordamerika - bland annat som vice vd för Ericsson i Kanada.
Johan Lindskog har tidigare erfarenhet frÄn chefsposter bÄde pÄ startupföretag och ett flertal olika Ericssonbolag runt om i vÀrlden. NÀrmast kommer han frÄn en roll som ansvarig för affÀrsutveckling pÄ Netcom Consulting.

- Det Àr med stor förvÀntan jag vÀlkomnar Johan till Transmode, sÀger Rune Hurtig, styrelseordförande och tillförordnad VD pÄ Transmode. Han har lÄng och bred erfarenhet inom global försÀljning och hans affÀrskunnande kommer att betyda mycket för vÄr fortsatta expansion.

I mer Àn 25 Är har Johan arbetat med komplexa produkter inom telekominfrastruktur, stödsystem, mjukvara och telekominriktad konsultverksamhet. MÄnga av uppdragen har kretsat kring att föra ut nya produkter pÄ marknaden och att bygga upp verksamheten i nya regioner.

- Transmode Àr ett spÀnnande företag och jag ser fram emot att vara med och öka försÀljningen globalt redan under 2006, sÀger Johan Lindskog. Transmodes framgÄngar sÄ hÀr lÄngt har varit enastÄende och jag ser stora möjligheter för bolaget pÄ en allt starkare marknad för optiska nÀtverk.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1