Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 02 februari 2006

Ny säljchef till Transmode

Svenska optoföretaget Transmode har anställt Johan Lindskog som global försäljningschef. Johan har 20 års erfarenhet från internationella uppdrag i Europa,
Asien, Mellanöstern och Nordamerika - bland annat som vice vd för Ericsson i Kanada.
Johan Lindskog har tidigare erfarenhet från chefsposter både på startupföretag och ett flertal olika Ericssonbolag runt om i världen. Närmast kommer han från en roll som ansvarig för affärsutveckling på Netcom Consulting.

- Det är med stor förväntan jag välkomnar Johan till Transmode, säger Rune Hurtig, styrelseordförande och tillförordnad VD på Transmode. Han har lång och bred erfarenhet inom global försäljning och hans affärskunnande kommer att betyda mycket för vår fortsatta expansion.

I mer än 25 år har Johan arbetat med komplexa produkter inom telekominfrastruktur, stödsystem, mjukvara och telekominriktad konsultverksamhet. Många av uppdragen har kretsat kring att föra ut nya produkter på marknaden och att bygga upp verksamheten i nya regioner.

- Transmode är ett spännande företag och jag ser fram emot att vara med och öka försäljningen globalt redan under 2006, säger Johan Lindskog. Transmodes framgångar så här långt har varit enastående och jag ser stora möjligheter för bolaget på en allt starkare marknad för optiska nätverk.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2