Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 02 februari 2006

Rekordstark avslutning för Data Respons

Fjärde kvartalet 2005 blir Data Respons starkaste kvartal någonsin med rörelseintäkter på 103,1 miljoner NOK, rörelseresultat på 7,6 miljoner NOK och en rekordhög orderreserv på 167 miljoner NOK.
Förklaringen ligger i många nya kunder och en stark avslutning för Data Respons i både Tyskland, Norge och Sverige.

Höga volymer av serieleveranser har präglat fjärde kvartal. Etableringen av Data Respons Integration Center har bidragit starkt till att bolaget nu är bättre rustade för att leverera en stadig större volym av serieleveranser.

Det är främst i Norge Data Respons har gått bra, både i Q4 och under året som helhet. - Den positiva utvecklingen kan förlaras av god tillgång på nyckelkunder och ökande leveransvolym per kund. Tillväxten drivs av en stark försäljnings- och marknadsapparat kombinerat med hög marknads- och teknologikompetens och lexibel partnerstruktur, säger Data Respons VD Kenneth Ragnvaldsen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-27 00:02 V9.5.0-1