Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 06 februari 2006

MikroMakarna investerar i ny maskin

Den svenska kontraktstillverkaren Mikromakarna med fabrik även i ryska Murmansk har investerat ny produktionsutrustning.
Den nya utrustningen är en våglödare från Kretsteknik av märket SEHO 8140. Företagets gamla våglödare kommer att användas till blyad tillverkning och denna kommer att köras parallellt med den nya våglödaren som kommer att köra blyfri produktion. Lager Niska på Mikromakarna säger till evertiq att man gör denna investering för att kunna behålla blyad produktion samtidigt som man går över till blyfri produktion eftersom man ser en efterfrågan på blyad produktion under en lång tid framöver.

MikroMakarna meddelar även att man kommer att göra en övergång till blyfri produktion även vid sin samarbetande fabrik i Murmansk någon gång i mars.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2