Annons
Annons
Mönsterkort | 02 april 2001

Embeddo utvecklar ny MCD-hub för Volvo

Embeddo har tecknat ett produktutvecklingsavtal med Volvo Car Corporation (VCC) för utveckling av ny MCD-hub (Measurement Calibration Diagnostic -hub).
Produkten används vid utveckling och test av elsystem (innehåller styrsystem för motor, automatväxellåda, airbag mm.) på Volvo. Den är avsedd för Volvos framtida modellprogram och används för att lagra information under drift och därefter analysera funktionen. MCD-hub innehåller mycket funktionalitet och olika gränssnitt bl. a. Blue-tooth och USB för kommunikation med externa enheter.
Projektet drivs i form av ett Total Design uppdrag där Embeddo tar ansvar för hela produktutvecklingen fram till färdig produkt. Produktens första serier tillverkas hos Embeddos elektronikproduktionsföretag Propoint AB.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1