Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 07 februari 2006

Oweba byter namn

Oweba Affär & Konsult blir Oweba Elektronik AB och visar därmed sin ökade fokusering på elektroniktillverkning.
"Sedan 1991 har legotillverkning varit företagets kärnverksamhet. Vi är verksamma i en bransch som genomgått stora utmaningar och strukturförändringar de senaste åren. Visst har vi känt av dem, men med hängivna medarbetare har vi visat att vår filosofi med fokus på svenskproducerad elektronik, långsiktiga kundrelationer och flexibilitet är ett framgångsrecept. Under 2005 genomförde vi en rad investeringar, i maskinvara och medarbetarnas kompetens, för att ytterligare förbättra och säkerställa både vår och våra kunders konkurrenskraft", skriver Oweba Elektroniks VD Erik Dahlgren i ett pressmeddelande.

2005 var ett framgångsrikt år för Oweba med ett antal nya viktiga kunder. Oweba meddelar att man nu tillverkat mer än 15 000 RoHS-kompatibla kort. Man genomförde under året även investeringar i Screentryckare, Ångzonslödning, Våglöd-maskin och avsyningsutrustning till sin tillverkning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2