Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 februari 2006

Elcoteq får utmärkelse av Circuits Assembly

Circuits Assembly har meddelat vinnarna av årets "Service Excellence Award". Finska kontraktstillverkaren Elcoteq tar hem titeln i EMS-klassen.
Circuits Assembly uppmärksammar EMS-företag och maskinleverantörer som i en undersökning uppnått högst betyg i kundservice från sina kunder. Prisutdelningen hölls under APEX-mässan i Anaheim i Kalifornien tidigare i veckan.

Elcoteq tog hem titeln för bästa helhet i klassen för företag med intäkter över 500 miljoner dollar, Reptron för företag mellan 100 och 500 miljoner dollar och Key Electronics i klassen under 100 miljoner dollar.

Asymtek tog hem priset för lodpastafördelning, Assembléon för "pick-and-place" och DEK fick pris för sin screentryckning. KIC tog hem priset för lödprocesser och YESTech för test och avsyning.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1