Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 15 februari 2006

Del tre av Lean-boken är här

Part Development kommer ca kl 16 idag att släppa sin tredje del av den av många uppskattade Lean-manualen.
Part Development kommer nu att lansera den sista delen av handboken som beskriver Lean Production. Den sista delen beskriver hur ett företag kommer igång med tranformationen och genom denna del är förhoppningen att företagen ska ta steget mot en ökad produktivitet och flexiblillitet. Handboken har för tillfället gått ut i fler än 1000 upplagor och responsen har varit mycket bra. "Visst finns det saker att förbättra och tanken är att detta kommer att ske succesivt under året", berättar Ola Johansson för evertiq.

Vid årsskiftet förstärktes dessutom Part Development genom att Dan Blücher nu ingår i bolaget. Dan kommer närmast från IVF Industriforskning och utveckling AB och har lång erfarenhet inom området. Dan var bl.a. med och drog igång Linnéprojektet vars syfte var att anpassa Lean Production utifrån svenska förutsättningar. Dan har dessutom varit ordförande för Lean forum som är ett nätverk för "Leantänkare" samt stöttat ett flertal, stora som små företag, att transformeras till att bli Lean.

"Part Development hoppas verkligen att företag nu sätter igång för det finns som sagt mycket att göra och potentialen är enorm", säger Ola Johansson på Part Development till evertiq.

Klicka här för att komma till sidan där du kan ladda ner del 3.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1