Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 04 april 2001

Senea får order i Norge

Senea AB har erhÄllit en viktig order pÄ den norska marknaden av VesterÄlskraft Nett AS. OrdervÀrdet Àr drygt 11 MNOK och leveranser sker under 2001-2002.
VesterĂ„lskraft Ă€r ett nĂ€tbolag med 10.500 kunder och Ă€r belĂ€get i nord Norge med distribution inom Bö, Öksnes och Sortland kommuner samt delar av Kvofjord kommun. Detta meddelas i ett pressmeddelande.

VesterÄlskraft ska bygga ett dubbelriktat kommunikationssystem till samtliga kunder för inhÀmtning av mÀtvÀrden, avbrottsinformation och styrning av effekt. Systemet ska i framtiden kunna integreras med utbyggning av bredbandskommunikation.

- Behovet av system för fjĂ€rravlĂ€sning Ă€r nu tydligt i Norge. Krav pĂ„ effektivisering av nĂ€tbolagen ökar investeringstakten av fjĂ€rravlĂ€sningssystem. Senea CustComÒ Ă€r ett konkurrensmĂ€ssigt alternativ bĂ„de vad gĂ€ller prestanda och pris, sĂ€ger Annette Brodin Rampe, VD för Senea. Det Ă€r mycket glĂ€djande att Senea har fĂ„tt tvĂ„ viktiga order i Norge pĂ„ kort tid. VĂ„r bedömning Ă€r att den norska marknaden för fjĂ€rravlĂ€sningssystem nu har vaknat rejĂ€lt, fortsĂ€tter Annette.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2