Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 23 februari 2006

MVR certifierad av United Space Alliance

MVR International Inc. tog emot besök av fyra högt uppsata verkställande företagsledare från United Space Alliance, NASA's viktigaste underleverantör för deras Space Shuttle Operations.
Med tanke på naturen av deras organisation och att människoliv står på spel vid varje uppdrag, United Space Alliance har rigorösa kvalitetsstandard och kräver från alla sina leverantörer produkter av högsta kvalitet och stränga procedurer för spårning. Syftet med United Space Alliances besök var att tilldela en "Certificate of Appreciation" till MVR International. Denna berömmelse värdesätter leverantörer som förser NASA underleverantören med enastående presentation av kvalitet, leverans och kundservice i en helhet. Certifikaten var tilldelad av Bob Herman, Solid Rocket Booster Deputy Associate Program Manager, å vägnar av J. McCulley, presidenten och VD:n för United Space Alliance.

Bob Herman var i sällskap med Carol Farran, Subcontract Management Director; James Cawby, Orbiter Operations Director; och Gary Henderson, ansvarig för Supplier Relations. De tog möjligheten att besöka MVR´s huvudkontor och deras lagerlokaler, och att samtidigt möta MVR´s företagsledningen för att vidare utveckla samarbete mellan företagen.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-25 11:14 V9.5.0-1