Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 februari 2006

ZetaDisplay expanderar på nya marknader

ZetaDisplay expanderar på ny marknad och tecknar försäljningsavtal med Taeknival på Island.
ZetaDisplay AB har tecknat ett försäljningsavtal med återförsäljaren Taeknival hf på Island. Taeknival är en ledande återförsäljare och ZetaDisplay har stora förhoppningar om att bolagen gemensamt skall lyckas genomföra ett antal försäljningar och installationer på den isländska marknaden under 2006. Med detta avtal har ZetaDisplay fått ett första genombrott på en marknad utanför Sverige samt fakturerat kund på sådan markand.

ZetaDisplay befinner sig i en expansiv fas och har under de senaste månaderna tagit prestigeladdade order från detaljhandelskedjorna ICA Sverige AB och Nordsjö Idé & Design. ZetaDisplay har delar av sin tillverkning hos kontraktstillverkaren Onrox i Malmö.

- Det gläder mig mycket att vi nu börjar få utdelning på vår internationella satsning. Island är en marknad där vi har valt att samarbeta med en av landets ledande systemåterförsäljare för IT -och medialösningar. ZetaDisplay kommer tillsammans med Taeknival att delta på Island största event för business-to-business marknadsföring, ÍMARK's, som går av stapeln nu på fredag den 24 februari i Reykjavik. Utöver Island kör vi också ett antal piloter i England vilka vi har stora förhoppningar om för innevarande år. Sammantaget har våra möjligheter att expandera internationellt förstärkts väsentligt, förklarar Mats Johansson, VD för ZetaDisplay.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2