Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 februari 2006

ZetaDisplay expanderar på nya marknader

ZetaDisplay expanderar pÄ ny marknad och tecknar försÀljningsavtal med Taeknival pÄ Island.
ZetaDisplay AB har tecknat ett försÀljningsavtal med ÄterförsÀljaren Taeknival hf pÄ Island. Taeknival Àr en ledande ÄterförsÀljare och ZetaDisplay har stora förhoppningar om att bolagen gemensamt skall lyckas genomföra ett antal försÀljningar och installationer pÄ den islÀndska marknaden under 2006. Med detta avtal har ZetaDisplay fÄtt ett första genombrott pÄ en marknad utanför Sverige samt fakturerat kund pÄ sÄdan markand.

ZetaDisplay befinner sig i en expansiv fas och har under de senaste mÄnaderna tagit prestigeladdade order frÄn detaljhandelskedjorna ICA Sverige AB och Nordsjö Idé & Design. ZetaDisplay har delar av sin tillverkning hos kontraktstillverkaren Onrox i Malmö.

- Det glĂ€der mig mycket att vi nu börjar fĂ„ utdelning pĂ„ vĂ„r internationella satsning. Island Ă€r en marknad dĂ€r vi har valt att samarbeta med en av landets ledande systemĂ„terförsĂ€ljare för IT -och medialösningar. ZetaDisplay kommer tillsammans med Taeknival att delta pĂ„ Island största event för business-to-business marknadsföring, ÍMARK's, som gĂ„r av stapeln nu pĂ„ fredag den 24 februari i Reykjavik. Utöver Island kör vi ocksĂ„ ett antal piloter i England vilka vi har stora förhoppningar om för innevarande Ă„r. Sammantaget har vĂ„ra möjligheter att expandera internationellt förstĂ€rkts vĂ€sentligt, förklarar Mats Johansson, VD för ZetaDisplay.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1