Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 18 april 2001

Ny VD för Effnet

Örjan Grinndal har utsetts till ny VD för Effnet Group AB. Samtidigt förstĂ€rks ledningsgruppen med fler resurser för att öka försĂ€ljningen och fullfölja bolagets nya strategi, som antogs i september förra Ă„ret.
Strategin innebÀr att Effnet nu licensierar sin teknologi till tillverkare av t.ex. nÀtkomponenter och chip i stÀllet för att producera den produkt dÀr teknologin ingÄr. Detta meddelas i ett pressmeddelande.
Detta medför vĂ€sentligt förĂ€ndrade krav pĂ„ företagets ledning och medarbetare. Örjan Grinndal tilltrĂ€der som VD den 7 maj 2001 och kommer att vara stationerad vid Effnets huvudkontor i Stockholm. Örjan Grinndal arbetar idag som VD pĂ„ Abalon AB, som han var med och startade för 13 Ă„r sedan, och har en lĂ„ng och bred erfarenhet av ogramvaruutveckling, försĂ€ljning och marknadsföring. Örjan har Ă€ven arbetat i ledningsgruppen som VP of World-Wide Marketing för Industri-Matematik Inc. och Astea International Inc.
Marika Philipson har utsetts till stĂ€llföretrĂ€dande VD frĂ„n och med idag och tills dess att Örjan Grinndal tilltrĂ€der sin befattning. Marika utsĂ„gs ocksĂ„ nyligen till CFO och vice VD för Effnet Group AB.
Bo Hagerf har utsetts till Utvecklingschef. Hans arbetsuppgifter omfattar bland annat att leda och koordinera utvecklingsaktiviteterna inom företaget. Bo Hagerf arbetar för nÀrvarande som regionchef vid Combitech Systems AB i Stockholm. Sin nya befattning tilltrÀder Bo Hagerf den 1 maj 2001.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1