Annons
Annons
Komponenter | 18 april 2001

Ny VD för Effnet

Örjan Grinndal har utsetts till ny VD för Effnet Group AB. Samtidigt förstärks ledningsgruppen med fler resurser för att öka försäljningen och fullfölja bolagets nya strategi, som antogs i september förra året.
Strategin innebär att Effnet nu licensierar sin teknologi till tillverkare av t.ex. nätkomponenter och chip i stället för att producera den produkt där teknologin ingår. Detta meddelas i ett pressmeddelande.
Detta medför väsentligt förändrade krav på företagets ledning och medarbetare. Örjan Grinndal tillträder som VD den 7 maj 2001 och kommer att vara stationerad vid Effnets huvudkontor i Stockholm. Örjan Grinndal arbetar idag som VD på Abalon AB, som han var med och startade för 13 år sedan, och har en lång och bred erfarenhet av ogramvaruutveckling, försäljning och marknadsföring. Örjan har även arbetat i ledningsgruppen som VP of World-Wide Marketing för Industri-Matematik Inc. och Astea International Inc.
Marika Philipson har utsetts till ställföreträdande VD från och med idag och tills dess att Örjan Grinndal tillträder sin befattning. Marika utsågs också nyligen till CFO och vice VD för Effnet Group AB.
Bo Hagerf har utsetts till Utvecklingschef. Hans arbetsuppgifter omfattar bland annat att leda och koordinera utvecklingsaktiviteterna inom företaget. Bo Hagerf arbetar för närvarande som regionchef vid Combitech Systems AB i Stockholm. Sin nya befattning tillträder Bo Hagerf den 1 maj 2001.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2