Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 maj 2006

Lenovo inleder samarbete med Ronaldinho

Lenovo har inlett ett samarbete med fotbollsstjärnan Ronaldinho och även med den klubb där Ronaldinho spelar, FC Barcelona.
Ronaldinho, som kommer fungera som en ambassadör för Lenovos varumärke över hela världen, har blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare två år i rad. Ronaldinho har en nyckelroll i Brasiliens landslag när de ska försvara sitt VM-guld i fotbolls-VM som inleds 9 juni.

Ronaldinho kommer finnas med i världsomspännande marknadsföringskampanjer och aktiviteter för Lenovos bärbara och stationära datorer.- Ronaldinho och FC Barcelona är i världsklass och vill hela tiden bli bättre, vilket stämmer väl överens med oss på Lenovo. Vi anser att Ronaldinho representerar vår kultur och vår strävan efter innovation och att alltid förbättra oss, säger Lars Lind, VD Lenovo Sverige.

Genom samarbetet med Ronaldinho och FC Barcelona stärker Lenovo sitt band ytterligare till sport, efter att ha varit en av huvudsponsorerna vid de Olympiska Spelen i Turin tidigare i år.

- Samarbetet med Lenovo känns väldigt positivt. Lenovos produkter har givit mig mycket glädje då de hjälpt mig hålla kontakten med min familj. Jag kan också hålla koll på Barcelonas resultat, säger Ronaldinho.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2