Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 maj 2006

Lenovo inleder samarbete med Ronaldinho

Lenovo har inlett ett samarbete med fotbollsstjÀrnan Ronaldinho och Àven med den klubb dÀr Ronaldinho spelar, FC Barcelona.
Ronaldinho, som kommer fungera som en ambassadör för Lenovos varumÀrke över hela vÀrlden, har blivit utsedd till vÀrldens bÀsta fotbollsspelare tvÄ Är i rad. Ronaldinho har en nyckelroll i Brasiliens landslag nÀr de ska försvara sitt VM-guld i fotbolls-VM som inleds 9 juni.

Ronaldinho kommer finnas med i vÀrldsomspÀnnande marknadsföringskampanjer och aktiviteter för Lenovos bÀrbara och stationÀra datorer.- Ronaldinho och FC Barcelona Àr i vÀrldsklass och vill hela tiden bli bÀttre, vilket stÀmmer vÀl överens med oss pÄ Lenovo. Vi anser att Ronaldinho representerar vÄr kultur och vÄr strÀvan efter innovation och att alltid förbÀttra oss, sÀger Lars Lind, VD Lenovo Sverige.

Genom samarbetet med Ronaldinho och FC Barcelona stÀrker Lenovo sitt band ytterligare till sport, efter att ha varit en av huvudsponsorerna vid de Olympiska Spelen i Turin tidigare i Är.

- Samarbetet med Lenovo kÀnns vÀldigt positivt. Lenovos produkter har givit mig mycket glÀdje dÄ de hjÀlpt mig hÄlla kontakten med min familj. Jag kan ocksÄ hÄlla koll pÄ Barcelonas resultat, sÀger Ronaldinho.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-1