Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 maj 2006

Rimaster & Atlas Copco utökar samarbete

Rimaster, verksamma inom kontraktstillverkning av produkter innehållande el, elektronik och mekatronik har träffat överenskommelse med Atlas Copco Rock Drills AB i Örebro rörande slutmontering av hytt för en fordonstyp.
Samarbetet med Rimaster har utvecklats och stärkts under de senaste 3 åren och omfattar idag leveranser av elektromekaniska systemprodukter och kablage. Under 2006 kommer Atlas Copco Rock Drills utöka samarbetet med Rimaster till att omfatta montage av elsystem och komponenter i hytt. Genom det utökade samarbetet uppnår Atlas Copco Rock Drills ett effektiviserat logistikflöde med leverans av komplett hytt i slutmontering av fordon. Utbildning och förberedelser sker under 2006Q2 och produktionen påbörjas i Rimforsa under 2006Q3.
”Vi ser samarbetet med Atlas Copco Rock Drills som ett viktigt bevis på vår förmåga att skapa kundunika lösningar. Rimaster tar en aktiv del i förädlingskedjan och skapar stärkt konkurrenskraft” säger Rimasters VD Jan-Olof Andersson

Rimaster utökar i samband med detta sin verksamhet i Rimforsa med ca 500kvm produktionsyta. Lokaler har anpassats och personal har rekryterats under 2006Q1.
Rimaster har idag 146 anställda i Rimforsa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2