Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 maj 2006

Rimaster & Atlas Copco utökar samarbete

Rimaster, verksamma inom kontraktstillverkning av produkter innehĂ„llande el, elektronik och mekatronik har trĂ€ffat överenskommelse med Atlas Copco Rock Drills AB i Örebro rörande slutmontering av hytt för en fordonstyp.
Samarbetet med Rimaster har utvecklats och stÀrkts under de senaste 3 Ären och omfattar idag leveranser av elektromekaniska systemprodukter och kablage. Under 2006 kommer Atlas Copco Rock Drills utöka samarbetet med Rimaster till att omfatta montage av elsystem och komponenter i hytt. Genom det utökade samarbetet uppnÄr Atlas Copco Rock Drills ett effektiviserat logistikflöde med leverans av komplett hytt i slutmontering av fordon. Utbildning och förberedelser sker under 2006Q2 och produktionen pÄbörjas i Rimforsa under 2006Q3.
”Vi ser samarbetet med Atlas Copco Rock Drills som ett viktigt bevis pĂ„ vĂ„r förmĂ„ga att skapa kundunika lösningar. Rimaster tar en aktiv del i förĂ€dlingskedjan och skapar stĂ€rkt konkurrenskraft” sĂ€ger Rimasters VD Jan-Olof Andersson

Rimaster utökar i samband med detta sin verksamhet i Rimforsa med ca 500kvm produktionsyta. Lokaler har anpassats och personal har rekryterats under 2006Q1.
Rimaster har idag 146 anstÀllda i Rimforsa.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1