Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 04 maj 2006

Vicor Express till Sverige

Kraftaggregattillverkaren Vicor lanserar nu Vicor Express i Sverige som en del i en expansionsoffensiv i Europa.
– Tanken med Vicore Express är att hjälpa kunderna att snabbt ta fram prototyper, säger Geoff Hamilton, Vicors nordiske säljchef till Elektroniktidningen.

Vicor Express finns redan idag i drift i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Storbritannien, Beneluxländerna och sedan början på året även Danmark men under maj så kommer även de svenska ingenjörerna att få ta del av denna tjänst via Vicors hemsida.

– På det här sättet vill vi snabbt kunna leverera produkter i små mängder. Inom två veckor ska de vara hos kunden, säger Geoff Hamilton till Elektroniktidningen.

Teknisk rådgivning är en viktig del i denna tjänst.

– Genom att ringa ett gratis telefonnummer kommer man i direkt kontakt med någon som kan ge all information som behövs innan man beställer. En kund kanske har en viss in- och utspänning och undrar vilken produkt som passar bäst.

Under fyra år skall företaget fördubbla sin omsättning i Europa och Sverige är störst på den viktiga marknaden Norden. Med ett kraftigt breddat produktsortiment och ett ökat tekniskt stöd skall Vicor erövra Europa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2