Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 maj 2006

Nya funktioner i Leab online

Mottagandet av Leab online har enligt LEAB varit mycket positivt och LEAB tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av Leab online genom att introducera funktionen "Bygg produkt".
I mitten av mars introducerade LEAB den web-baserade tjÀnsten Leab online. Som första funktion fick kunderna tillgÄng till verktyget "Sök komponent". Verktyget anvÀnds nu dagligen av LEABs kunder för att söka information om bl a godkÀnda fabrikat, Ärsförbrukning, RoHS-status m m.

Mottagandet frÄn kunderna har enligt LEAB varit mycket positivt.

- Vi har redan uppemot ett 50-tal anvÀndare. DÀrför tar vi nu nÀsta steg i utvecklingen av Leab online och introducerar funktionen "Bygg produkt", sÀger LEABs VD Erik Svedmark.

Den komponent som kunden sökt efter pÄ Leab online kan nu med en knapptryckning lÀggas till i en materiallista. PÄ sÄ sÀtt kan kompletta produkter byggas upp med hjÀlp av Leab online. Kunden har dessutom möjlighet att lÀgga upp fritextartiklar för komponenter som inte finns i LEABs komponent databas.

NÀr materiallistan Àr klar kan kunden skicka sin förfrÄgan direkt frÄn Leab online och fÄ svar inom nÄgra dagar.

- Tanken med "Bygg produkt" Àr att det ska vara ett lÀttanvÀnt och flexibelt verktyg för vÄra kunder som dessutom snabbar upp sÄvÀl tiden frÄn förfrÄgan till offert som tiden frÄn order till första leverans, sÀger Erik Svedmark.

LEAB rÀknar med att intresset för LEABs online-tjÀnster Àven fortsÀttningsvis kommer att vara stort och att efterfrÄgan pÄ tjÀnster kommer att öka i takt med antalet anvÀndare.

- Om allt gÄr som planerat kommer vi dÀrför att presentera ytterligare funktioner efter sommaren,
avslutar Erik Svedmark.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 18:25 V11.10.11-2