Annons
Annons
Elektronikproduktion | 05 maj 2006

Nya funktioner i Leab online

Mottagandet av Leab online har enligt LEAB varit mycket positivt och LEAB tar nu ytterligare ett steg i utvecklingen av Leab online genom att introducera funktionen "Bygg produkt".
I mitten av mars introducerade LEAB den web-baserade tjänsten Leab online. Som första funktion fick kunderna tillgång till verktyget "Sök komponent". Verktyget används nu dagligen av LEABs kunder för att söka information om bl a godkända fabrikat, årsförbrukning, RoHS-status m m.

Mottagandet från kunderna har enligt LEAB varit mycket positivt.

- Vi har redan uppemot ett 50-tal användare. Därför tar vi nu nästa steg i utvecklingen av Leab online och introducerar funktionen "Bygg produkt", säger LEABs VD Erik Svedmark.

Den komponent som kunden sökt efter på Leab online kan nu med en knapptryckning läggas till i en materiallista. På så sätt kan kompletta produkter byggas upp med hjälp av Leab online. Kunden har dessutom möjlighet att lägga upp fritextartiklar för komponenter som inte finns i LEABs komponent databas.

När materiallistan är klar kan kunden skicka sin förfrågan direkt från Leab online och få svar inom några dagar.

- Tanken med "Bygg produkt" är att det ska vara ett lättanvänt och flexibelt verktyg för våra kunder som dessutom snabbar upp såväl tiden från förfrågan till offert som tiden från order till första leverans, säger Erik Svedmark.

LEAB räknar med att intresset för LEABs online-tjänster även fortsättningsvis kommer att vara stort och att efterfrågan på tjänster kommer att öka i takt med antalet användare.

- Om allt går som planerat kommer vi därför att presentera ytterligare funktioner efter sommaren,
avslutar Erik Svedmark.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2