Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2006

Gartner utnämner PacketFront till "Cool Vendor"

PacketFront har av analysföretaget Gartner uppmärksammats som en "Cool Vendor" i rapporten Cool Vendors in Carrier Network Infrastructure, 2006", som publicerades av Peter Kjeldsen, et al vid Gartner, Inc den 17 mars i år.
De leverantörer som uppmärksammas i rapporten är "pragmatiska innovatörer" som utvecklar nyckelsegment i telekomvärdekedjan, vare sig det gäller att öka intäkter genom nya tjänster eller förbättra effektiviteten för att säkerställa vinster. De leverantörer som uppmärksammats av Gartner som "Cool Vendors" utvecklar teknik som gör att dagens telekomplattformar kan utvecklas mot de
mobila, intelligenta nätverk som kommer att krävas av morgondagens användare.

Enligt rapporten är det "nödvändigt att tjänsteleverantörer utvecklar tjänster bortom ren telefoni, som dramatiskt minskar i såväl omfattning som värde. Istället måste man utveckla nya tjänsteportföljer där man kan finna nya tillväxtmöjligheter. Morgondagens nätverk tillhandahåller inte bara enkel
uppkoppling, utan mobilitet, hög kapacitet och intelligenta tjänster. De erbjuder möjligheter för en mängd värdeskapande tjänster."

PacketFront har från starten fokuserat på en uppsättning lösningar och tjänster för så kallad triple play genom fiber till hemmen. (FTTH). Man erbjuder operatörsneutrala nätverk med stöd för många olika tjänster och konkurrerande tjänsteleverantörer.

"Som det framsynta, innovativa företag vi är, känns det väldigt roligt att Gartner uppmärksammat oss som en "Cool Vendor", säger PacketFronts VD Martin Thunman.

"Våra lösningar har omdefinierat hur bredbandstjänster som triple play distribueras till användarna. Vi tror att det faktum att Gartner utsett oss till en "Cool Vendor" speglar vad våra kunder tyckt om oss sedan våra första lösningar nådde marknaden."

PacketFronts automatiserade bredbandslösningar innebär att man kan distribuera avancerade triple play-tjänster genom en kostnadseffektiv bredbandsinfrastruktur. Den höga grad av automatisering inom områden som exempelvis hantering av tjänster, abonnenter och nätverk är kritisk för att
lönsamt kunna driva bredbandssatsningar av hög kvalitet.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2