Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2006

Gartner utnämner PacketFront till "Cool Vendor"

PacketFront har av analysföretaget Gartner uppmÀrksammats som en "Cool Vendor" i rapporten Cool Vendors in Carrier Network Infrastructure, 2006", som publicerades av Peter Kjeldsen, et al vid Gartner, Inc den 17 mars i Är.
De leverantörer som uppmÀrksammas i rapporten Àr "pragmatiska innovatörer" som utvecklar nyckelsegment i telekomvÀrdekedjan, vare sig det gÀller att öka intÀkter genom nya tjÀnster eller förbÀttra effektiviteten för att sÀkerstÀlla vinster. De leverantörer som uppmÀrksammats av Gartner som "Cool Vendors" utvecklar teknik som gör att dagens telekomplattformar kan utvecklas mot de
mobila, intelligenta nÀtverk som kommer att krÀvas av morgondagens anvÀndare.

Enligt rapporten Àr det "nödvÀndigt att tjÀnsteleverantörer utvecklar tjÀnster bortom ren telefoni, som dramatiskt minskar i sÄvÀl omfattning som vÀrde. IstÀllet mÄste man utveckla nya tjÀnsteportföljer dÀr man kan finna nya tillvÀxtmöjligheter. Morgondagens nÀtverk tillhandahÄller inte bara enkel
uppkoppling, utan mobilitet, hög kapacitet och intelligenta tjÀnster. De erbjuder möjligheter för en mÀngd vÀrdeskapande tjÀnster."

PacketFront har frÄn starten fokuserat pÄ en uppsÀttning lösningar och tjÀnster för sÄ kallad triple play genom fiber till hemmen. (FTTH). Man erbjuder operatörsneutrala nÀtverk med stöd för mÄnga olika tjÀnster och konkurrerande tjÀnsteleverantörer.

"Som det framsynta, innovativa företag vi Àr, kÀnns det vÀldigt roligt att Gartner uppmÀrksammat oss som en "Cool Vendor", sÀger PacketFronts VD Martin Thunman.

"VÄra lösningar har omdefinierat hur bredbandstjÀnster som triple play distribueras till anvÀndarna. Vi tror att det faktum att Gartner utsett oss till en "Cool Vendor" speglar vad vÄra kunder tyckt om oss sedan vÄra första lösningar nÄdde marknaden."

PacketFronts automatiserade bredbandslösningar innebÀr att man kan distribuera avancerade triple play-tjÀnster genom en kostnadseffektiv bredbandsinfrastruktur. Den höga grad av automatisering inom omrÄden som exempelvis hantering av tjÀnster, abonnenter och nÀtverk Àr kritisk för att
lönsamt kunna driva bredbandssatsningar av hög kvalitet.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2