Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2006

Sectra öppnar Hollandskontor

Efter tre års satsning på försäljning av produkter för avlyssningssäker kommunikation till den holländska marknaden används Sectras kryptoprodukter av kvalificerade kunder inom både myndigheter och försvar i Nederländerna.
För att öka service och support mot kunderna har Sectra nu öppnat kontor i Haag.

- Den holländska marknaden visar en fortsatt efterfrågan på våra produkter och det är viktigt att vi kan bemöta kunderna på plats och ge dem professionell service, säger Jeroen de Muijnck, Sectras nya kontorschef i Holland. Möjligheten att fördjupa våra relationer i Holland är huvudsyftet med etableringen, men en strategiskt viktig aspekt är att vi geografiskt sett kommer närmare andra viktiga marknader inom EU.

Sectra har fleråriga ramavtal med försvar och myndigheter i Holland för leverans av företagets senaste generation Tigerprodukter, Tiger XS.

Tiger XS, Sectras nya generation Tigerprodukter, underlättar utbyte av känslig information oavsett om den kommuniceras från en mobiltelefon, skivbordstelefon, konferenstelefon eller dator. Sectras Tigerprodukter är utvecklade i nära samarbete med svenska, norska och holländska försvars- och myndighetskunder. Produkterna uppfyller de allra högsta säkerhetskraven och är godkända av flera nationella säkerhets- och ackrediteringsinstanser i Europa och NATO.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2