Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 maj 2006

Sectra öppnar Hollandskontor

Efter tre Ärs satsning pÄ försÀljning av produkter för avlyssningssÀker kommunikation till den hollÀndska marknaden anvÀnds Sectras kryptoprodukter av kvalificerade kunder inom bÄde myndigheter och försvar i NederlÀnderna.
För att öka service och support mot kunderna har Sectra nu öppnat kontor i Haag.

- Den hollÀndska marknaden visar en fortsatt efterfrÄgan pÄ vÄra produkter och det Àr viktigt att vi kan bemöta kunderna pÄ plats och ge dem professionell service, sÀger Jeroen de Muijnck, Sectras nya kontorschef i Holland. Möjligheten att fördjupa vÄra relationer i Holland Àr huvudsyftet med etableringen, men en strategiskt viktig aspekt Àr att vi geografiskt sett kommer nÀrmare andra viktiga marknader inom EU.

Sectra har flerÄriga ramavtal med försvar och myndigheter i Holland för leverans av företagets senaste generation Tigerprodukter, Tiger XS.

Tiger XS, Sectras nya generation Tigerprodukter, underlÀttar utbyte av kÀnslig information oavsett om den kommuniceras frÄn en mobiltelefon, skivbordstelefon, konferenstelefon eller dator. Sectras Tigerprodukter Àr utvecklade i nÀra samarbete med svenska, norska och hollÀndska försvars- och myndighetskunder. Produkterna uppfyller de allra högsta sÀkerhetskraven och Àr godkÀnda av flera nationella sÀkerhets- och ackrediteringsinstanser i Europa och NATO.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-1