Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 maj 2006

Digital Vision får order från Iginite Media i Filippinerna

Digital Vision en ledande leverantör av avancerade bildförbättringssystem specialiserade på bearbetning av film- och videomaterial, meddelar idag att Ignite Media i Manilla, ett av Filippinernas största efterbearbetningsföretag av film har köpt en Nucoda Film Master och en Nucoda Film Cutter.
Iginite Media arbetar för närvarnade med stort antal filmproduktioner där Nucodasystemen kommer att användas. ”Vi har fått många bevis på systemens förträfflighet och bestämde oss snabbt för att välja Digital Vision som leverantör. Vi ser att vi på detta vis får bäst valuta för pengarna”, säger John David Hukom, VD på Ignite Media.

“Många företag är just nu i processen att installera nya databaserade system för att förbättra och effektivisera sin produktion. Digital Vision har etablerat sig som en av de ledande leverantörerna av DI system i Europa och USA. Ordern till Ignite Media är ytterligare ett bevis på att vi också vinner mark på den asiatiska marknaden”, säger Robert Ekström Operativ Chef på Digital Vision.

Digital Vision utvecklar och säljer ett komplett spektrum av bildbehandlingslösningar som kan hantera en vid variation av behov, allt från Standard Definition (SD) till 4k data, och kan användas i både video-, data- eller kombinerade video- och dataanläggningar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-05 15:01 V11.10.4-2