Annons
Annons
Elektronikproduktion | 18 maj 2006

JDSU ska sälja Telecas SITT

Teleca har tecknat ett återförsäljaravtal som innebär att JDSU kommer att sälja Telecas verktyg SITT, med vars hjälp mobiloperatörer enkelt kan utföra belastningstester av sina nät. Avtalet förväntas leda till flera nya affärer med ledande mobiloperatörer.
Baserat på en djup teknisk kompetens inom GPRS/UMTS har Teleca utvecklat ett testverktyg – SITT (Scalable Intensive Test Tool) – som gör det möjligt för mobiloperatörer att belastningstesta sina datanät, t.ex. inför nätverksuppgraderingar. Verktyget är framtaget för att göra det lätt att simulera hög trafikbelastning i nätet och på så sätt avslöja brister i nätet. I ett nyligen genomfört projekt där SITT användes, upptäcktes fem gånger fler brister än vad traditionella tester hade visat. Tack vare SITT kunde därför avbrott i nätet undvikas.

Med SITT kan operatörer öka stabiliteten av sina nät, även vid hög belastning, därmed minskar behovet av att överdimensionera kapaciteten i näten med stora besparningar som följd.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2