Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 maj 2006

Digital Vision vinner prestigeorder till M2 i Soho, London

Digital Vision en ledande leverantör av avancerade bildförbättringssystem specialiserade på bearbetning av film- och videomaterial, tillkännager idag en strategisk order till M2, ett av världens ledande företag inom efterbearbetning av film.
M2 har huvudkontor i Soho i hjärtat av Londons filmindustri. Efter en mycket lyckad demonstation av Digital Visions system under NAB mässan i Las Vegas i mitten av april, beställde M2 tre Nucoda system och ett HD DVNR bildförbättrings- och restaureringssystem.

De tre Nucoda systemen kommer att installeras i M2s nya exklusiva ljussättningssvit Narduzzo Too, upprättad tillsammans med en av Londons mest framstående ljussättare Vince Narduzzo. DVNR systemet kommer att installeras i M2s arkiv- och restaureringssvit, TK One.

”Nucoda FilmMaster tar ett nästa steg in i färgkorrigeringsvärlden. Det är det mest flexibla och kraftfulla system som jag någonsin använt och det öppnar upp för en helt ny värld för oss färgsättare”, kommenterade Narduzzo.

Tom Jones, VD på M2 tillade, “Vince och Film Mastern kommer att bli en riktigt dynamisk kombination för högkvalitativ slutbearbetning och ljussättning av dokumentärer samt drama här på M2. Vi valde Nucoda Film Master på grund av dess flexibilitet, i och med att vi har fler system kommer vi också att ge våra ljussättare en bra samarbetsmiljö".

“Vi är mycket imponerade av FilmMastern och DVNR systemet. Förutom panelernas snygga design är Vince mycket entusiastisk kring alla tekniska egenskaper som systemet har. DVNR systemet kommer att ge vår TK Onesvit en stor konkurrensfördel”, fortsätter Jones.

Robert Ekström, operativ chef på Digital Vision sammanfattade, “Vi är förstås stolta att ett sådant prestigefyllt företag som M2 valt oss som leverantör. Vi hade en mycket lyckad mässa i Las Vegas för en månad sedan och vi ser en tydlig trend där fler och fler kunder i Hollywood och Soho är angelägna om att anamma Digital Visions teknologi”.

Digital Vision utvecklar och säljer ett komplett spektrum av bildbehandlingslösningar som kan hantera en vid variation av behov, allt från Standard Definition (SD) till 4k data, och kan användas i både video-, data- eller kombinerade video- och dataanläggningar.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1