Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 maj 2006

Elektronik Partner uppgraderar miljöcertifikat

Som ett led i Elektronik Partners satsning på kvalitet & miljö har miljöcertifikatet uppgraderats från SS-EN ISO 14001:1996 till SS-EN ISO 14001:2004.
- Sedan vi först införde miljöcertifikatet år 2000, så har vi genomfört en rad förbättringar i miljöhänseende. Förutom grundläggande arbete med avfallssortering så har vi har under en
rad år jobbat målmedvetet med att optimera transporter, minska farligt avfall och minska vår
elförbrukning, säger Thomas Wagnervik kvalitets- och miljöchef på Elektronik Partner.

- Uppgraderingen av certifikatet till den nya standarden tillsammans med integrering av miljörelaterade mål och mätpunkter i ett nyligen infört styrkort ser jag som ett bevis på att vi har miljön i fokus. Miljömålen är direkt integrerade i ett gemensamt ledningssystem för hela verksamheten. Styrkortet är dessutom uppbyggt med orsakverkan samband, vilket gör att alla kan se hur förändringar i miljöhänseende i själva verket kan påverka företagets lönsamhet,
avslutar han.

Elektronik Partner är, förutom SS-EN ISO 14001:2004 certifierade, även certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2000. Som ansvarigt certifieringsorgan används Semko-Dekra.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1