Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 maj 2006

Onrox höll öppet hus

UPPDATERAD MED BILDER 13:05 - Kontraktstillverkaren Onrox AB i Malmö höll under fredagen ett öppet hus för sina kunder och leverantörer.
Under dagen visades både nya och äldre processer upp. Bland nyinvesteringarna demonstrerades bland annat en ytmonteringsmaskin My9 från Mydata, en våglöd EPM 400 för blyfri montering, en ångzonslödmaskin ASCON 1000 samt ett AOI-system (Automatiskt Optiskt Inspektionssystem) från Göpel electronics.

Cirka 200 personer från hela elektroniksverige besökte Onrox för att se på fabriken, träffa kollegor, mingla och få sig något att förtära.

"Vi tycker det är viktigt att visa upp oss för våra kunder och leverantörer och få visa vad vi kan hjälpa våra kunder med. Hela personalen är delaktig i detta arrangemang och detta är inte minst viktigt för våra relationer till kunder och leverantörer. Vi är stolta för vad vi har att visa upp. Idéen med jongleringen som symboliserar att vi "kan kosten och hålla många bollar i luften" var också lyckad. Detta var det fjärde "Öppet Hus" arrangemang vi haft i denna fastighet och det kommer definitivt att bli fler", säger Stefan Borgström, VD Onrox.

Bilder från öppet hus hos ONROX 19/5 2006


Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-13 13:08 V11.10.14-2