Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 22 maj 2006

Elektrotryck uppgraderar utrustning för 1 miljon

Sveriges största mönsterkortstillverkare, Elektrotryck, har uppgraderat sina fyra MicroCraft Emma för snabbare och effektivare testning.
Totalt kostar denna uppgradering ca en miljon kronor. Viking Test Systems, som är distributör för MicroCrafts Emma, har levererat nya stabilare prober och en bättre mjukvara som skall korta ned processtiden till upp emot en tiondel.

"Leveranstiderna var tidigare oacceptabelt långa eftersom panelerna tog så lång tid att testa. Eltest hade blivit en flaskhals i och med ökningen av kort med stora antal lager, från 20 lager och uppåt", säger Elektrotrycks VD Anders Björsell till evertiq.

I och med denna uppgradering skall Elektrotryck få ner processtiderna och därmed ytterligare korta ner leveranstiderna.

"Vi har kört ett kort tidigare som tog ca 45 minuter. Med denna uppgradering tog det bara ca fem minuter", säger Elektrotrycks VD Anders Björsell till evertiq.

Denna uppgradering väntas vara helt genomförd inom ca två veckor framöver.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1