Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 maj 2006

MQS breddas

Det nordiska nätverket för mönsterkortsteknologi, som på senare år gått mer emot att bli ett svenskt nätverk kommer framöver att breddas till att omfatta mer än bara mönsterkort.
MQS har fått en ny General i Sverige. Per Johander är tillsatt att leda utvecklingen för nätverket som skall främja svensk mönsterkortstillverkning. Per Johander ser dock framför sig att MQS kommer att omfatta mer än bara mönsterkort i framtiden.

"Vi har ju sett under senare år att mönsterkortsindustrin krympt mer och mer och därför ser vi väl kanske att vi borde bredda oss till att bli ett elektroniknätverk hellre än ett mönsterkortsnätverk", säger MQS-generalen Per Johander till evertiq.

Någon risk för att MQS kommer att gå in i konkurrenssituation med Elektronikindustriföreningen ser han dock inte.

"EIF är ju en arbetsgivarorganisation och vi är mer ett nätverk för teknologi", säger Per Johander.

Från början var MQS ett nordiskt nätverk men efter hand så splittrades man upp och MQS har nu sina motsvarigheter i både Norge och Danmark. Dagen innan Electronix startar i Göteborg den 4 september skall man ha ett MQS-möte och detta kommer att hållas tillsammans med den norska motsvarigheten. "Vi har inte klippt banden helt", säger Per Johander till evertiq.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2