Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 23 maj 2006

MQS breddas

Det nordiska nÀtverket för mönsterkortsteknologi, som pÄ senare Är gÄtt mer emot att bli ett svenskt nÀtverk kommer framöver att breddas till att omfatta mer Àn bara mönsterkort.
MQS har fÄtt en ny General i Sverige. Per Johander Àr tillsatt att leda utvecklingen för nÀtverket som skall frÀmja svensk mönsterkortstillverkning. Per Johander ser dock framför sig att MQS kommer att omfatta mer Àn bara mönsterkort i framtiden.

"Vi har ju sett under senare Är att mönsterkortsindustrin krympt mer och mer och dÀrför ser vi vÀl kanske att vi borde bredda oss till att bli ett elektroniknÀtverk hellre Àn ett mönsterkortsnÀtverk", sÀger MQS-generalen Per Johander till evertiq.

NÄgon risk för att MQS kommer att gÄ in i konkurrenssituation med Elektronikindustriföreningen ser han dock inte.

"EIF Àr ju en arbetsgivarorganisation och vi Àr mer ett nÀtverk för teknologi", sÀger Per Johander.

FrÄn början var MQS ett nordiskt nÀtverk men efter hand sÄ splittrades man upp och MQS har nu sina motsvarigheter i bÄde Norge och Danmark. Dagen innan Electronix startar i Göteborg den 4 september skall man ha ett MQS-möte och detta kommer att hÄllas tillsammans med den norska motsvarigheten. "Vi har inte klippt banden helt", sÀger Per Johander till evertiq.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-11 12:50 V11.10.5-2