Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 maj 2006

Axis etablerar säljkontor i Sydafrika

NÀr Axis etablerar sig i Sydafrika sker det genom övertagande av personal och kontor frÄn företagets tidigare distributör SCS Distribution, en vÀletablerad aktör pÄ den sydafrikanska marknaden med flerÄrig kunskap om och erfarenhet av Axis produkter och lösningar.
Kontoret i Johannesburg kommer att bemannas av sex personer med inriktning pÄ försÀljning och arbeta i enlighet med Axis försÀljningsmodell.

Axis region EMEA (Europe, Middle East & Africa) har sedan flera Ă„r framgĂ„ngsrikt erbjudit nĂ€tverkvideolösningar pĂ„ den afrikanska kontinenten, frĂ€mst med inriktning pĂ„ kontinentens norra delar. Öppnandet av kontoret i Johannesburg stĂ€rker nu Axis nĂ€rvaro pĂ„ hela den afrikanska kontinenten.

"Den globala tillvÀxten för nÀtverksvideo uppskattas till 40 procent under de nÀrmaste Ären. Etableringen av kontoret i Sydafrika Àr en naturlig utveckling för att möta det ökande intresset för nÀtverksvideolösningar i södra Afrika", sÀger Ray Mauritsson, verkstÀllande direktör Axis Communications.

"Vi har under mÄnga Är byggt upp en stor kunskap om de lösningar som Axis nÀtverksvideoprodukter erbjuder," sÀger Roy Alves, Country Manager South Africa. "Det nya kontoret Àr ett naturligt steg för oss och vÄrt vÀxande utbud av kvalitetslösningar i Sydafrika. Jag Àr övertygad om att vi nu kommer att kunna utnyttja potentialen pÄ den afrikanska marknaden Ànnu bÀttre och med Ànnu större framgÄng."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-12 22:05 V11.10.12-2