Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 maj 2006

Profoto fördjupar samarbetet med Orbit One

Profoto Àr sedan mÄnga Är en av Orbit Ones trogna kunder. Nu tas ytterligare ett steg dÄ samarbetet fördjupas och Orbit One tar över helhetsansvaret för tillverkningen av alla Profotos blixtaggregat.
Bland annat kommer vissa kretskort att maskinmonteras i Ronneby samtidigt som all logistik samt större delen av inköpen kommer att skötas av Orbit One i JĂ€rfĂ€lla. Även ett separat avtal för service och reparation ingĂ„r i överenskommelsen.

- Vi har valt Orbit One som kontraktsleverantör för produktion av alla vÄra blixtgeneratorer. Det finns mÄnga erfarna företag inom elektronikproduktion men Orbit One har dessutom övertygat oss om sin styrka genom att stödja vÄr produktutveckling och arbetat strukturerat för att underlÀtta vÄr tillvÀxt, berÀttar inköpschef Petter Sylvan pÄ Profoto.

Profoto erbjuder ett brett sortiment av blixtar och blixtaggregat för den professionella marknaden. Deras designfilosofi Àr att skapa flexibla verktyg för ljussÀttning. Resultatet Àr ett vÀrldsledande företag som arbetar med de största fotograferna inom mode och reklam.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-12-11 12:50 V11.10.5-1