Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 23 maj 2006

Profoto fördjupar samarbetet med Orbit One

Profoto är sedan många år en av Orbit Ones trogna kunder. Nu tas ytterligare ett steg då samarbetet fördjupas och Orbit One tar över helhetsansvaret för tillverkningen av alla Profotos blixtaggregat.
Bland annat kommer vissa kretskort att maskinmonteras i Ronneby samtidigt som all logistik samt större delen av inköpen kommer att skötas av Orbit One i Järfälla. Även ett separat avtal för service och reparation ingår i överenskommelsen.

- Vi har valt Orbit One som kontraktsleverantör för produktion av alla våra blixtgeneratorer. Det finns många erfarna företag inom elektronikproduktion men Orbit One har dessutom övertygat oss om sin styrka genom att stödja vår produktutveckling och arbetat strukturerat för att underlätta vår tillväxt, berättar inköpschef Petter Sylvan på Profoto.

Profoto erbjuder ett brett sortiment av blixtar och blixtaggregat för den professionella marknaden. Deras designfilosofi är att skapa flexibla verktyg för ljussättning. Resultatet är ett världsledande företag som arbetar med de största fotograferna inom mode och reklam.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-1